Ainekset
4 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
½ kurkku
4 tl suolaa
3 valkosipulinkynttä
5 rkl oliiviöljyä
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
Ohjeet
1. Valuta jogurttia jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä ainakin 2 tuntia, mieluiten yön yli.
2. Pese kurkku ja raasta se karkealla terällä. Sirottele suola raasteen päälle ja itketä kurkkua 10 minuuttia. Ota raaste käteen ja puristele sitä sormien välissä niin kauan, että kaikki neste valuu pois. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
3. Yhdistä jogurtti, kurkkuraaste, glukoosisiirappi, valkosipulimurska ja oliiviöljy. Sekoita ja anna tsatsikin vetäytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoamista.
Tarjoa salaatinkastikkeena tai rapeakuorisen leivän kanssa.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!