Tryffelit

Suklaista tryffelimassaa vatkaamalla voit tehdä kuohkeita tryffeleitä.

50–60 kpl

15 minuuttia + 1 vrk

Arviot (75 kpl)

Ainekset

125 g kookosrasvaa
50 g taloussuklaata
2 rkl Dansukker Tomusokeria

1 rkl kaakaojauhetta
1 kananmuna
3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
60 kpl konvehtivuokia

Ohjeet

Sulata kookosrasva kattilassa miedolla lämmöllä. Ota kattila liedeltä, lisää suklaapalat ja sekoita kunnes ne ovat kunnolla sulaneet rasvaan. Lisää kaakaojauhe ja tomusokeri hyvin sekoittaen joukkoon ja anna seoksen jäähtyä. Levitä konvehtivuoat tarjottimelle.

Vatkaa muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kookosrasva-suklaaseos joukkoon koko ajan voimakkaasti vatkaten. Kopauta astiaa muutamia kertoja pöytään kuplien poistamiseksi. Täytä konvehtivuoat seoksella. Anna tryffeleiden kovettua jääkaapissa vuorokauden ajan. Tarjoa jääkaappikylminä.

Kuohkeat tryffelit
Laita vatkattu, pehmeästi valuva tryffeliseos jääkaappiin noin tunniksi. Jatka vatkaamista kunnes seos on kuohkeaa. Pane leivinpaperi tarjottimelle ja ripottele päälle ohut kerros tomusokeria. Annostele tryffelimassa kahdella teelusikalla kokkareiksi leivinpaperin päälle. Siivilöi kerros kaakaojauhetta tryffeleiden pinnalle ja pane tarjotin vuorokaudeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.