Tomaattisilli

Sillipaloja ja sipulia ladotaan kerroksittain tölkkiin tomaattiketsuppikastikkeen kanssa ja annetaan maustua kylmässä muutamia tunteja tai päivän ajan.

PT1H

1 vrk

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4–6 sillifileetä
1–2 sipulia
Kastike
1 1/2 dl tomaattiketsuppia
1/2 dl öljyä
2 rkl viinietikkaa
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
10 rouhittua mustapippuria
1–2 laakerinlehteä

Ohjeet

Leikkaa sillifileet noin 2 cm:n levyisiksi viipaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lado sillipaloja ja sipulia kerroksittain leveäsuiseen lasitölkkiin. Laita kerrosten väliin tomaattikastiketta. Anna sillipalojen maustua kylmässä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa silli suoraan valmistusastiasta tai laita se tarjolle esim. kalavadille. Koristele pinta sipulirenkailla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.