Tomaattisilli

Sillipaloja ja sipulia ladotaan kerroksittain tölkkiin tomaattiketsuppikastikkeen kanssa ja annetaan maustua kylmässä muutamia tunteja tai päivän ajan.

PT1H

1 vrk

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4–6 sillifileetä
1–2 sipulia
Kastike
1 1/2 dl tomaattiketsuppia
1/2 dl öljyä
2 rkl viinietikkaa
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
10 rouhittua mustapippuria
1–2 laakerinlehteä

Ohjeet

Leikkaa sillifileet noin 2 cm:n levyisiksi viipaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lado sillipaloja ja sipulia kerroksittain leveäsuiseen lasitölkkiin. Laita kerrosten väliin tomaattikastiketta. Anna sillipalojen maustua kylmässä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa silli suoraan valmistusastiasta tai laita se tarjolle esim. kalavadille. Koristele pinta sipulirenkailla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?