Tomaattimarmeladi

Tomaattimarmeladi punaisista tai vihreistä tomaateista keitetään Hillosokerilla ja maustetaan sitruunalla.

noin 1 1/2 l

PT40M

40 minuuttia

Arviot (25 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

750 g punaisia tai vihreitä tomaatteja
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kg Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Kalttaa ja kuori tomaatit. Poista kanta. Paloittele tomaatit.

2. Pane kaikki ainekset teräskattilaan, sekoita ja keitä seosta 5 minuuttia (punaiset tomaatit), 10 minuuttia (vihreät tomaatit), koko ajan hämmentäen.

3. Ota kattila tulelta. Kuori vaahto huolellisesti pois. Anna seisoa 15 minuuttia.

4. Kaada kuumiin, puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!