Tomaattimarmeladi

noin 1 1/2 l 40 minuuttia
Tomaattimarmeladi punaisista tai vihreistä tomaateista keitetään Hillosokerilla ja maustetaan sitruunalla.
Tomaattimarmeladi
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

  • 750 g punaisia tai vihreitä tomaatteja
  • 1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 kg Dansukker Hillosokeria

1. Kalttaa ja kuori tomaatit. Poista kanta. Paloittele tomaatit.

2. Pane kaikki ainekset teräskattilaan, sekoita ja keitä seosta 5 minuuttia (punaiset tomaatit), 10 minuuttia (vihreät tomaatit), koko ajan hämmentäen.

3. Ota kattila tulelta. Kuori vaahto huolellisesti pois. Anna seisoa 15 minuuttia.

4. Kaada kuumiin, puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker