Ainekset
50 g margariinia tai voita
1½ dl kuohukermaa
1½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1½ dl Dansukker Taloussokeria
1½ dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
(1 rkl kaakaojauhetta)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl vettä
Ohjeet
1. Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa. Lisää kerma, glukoosisiirappi, talous- ja fariinisokeri (sekä kaakaojauhe). Kuumenna ja keitä sekoittaen keskikovalla lämmöllä noin 15 minuuttia.
2. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä 5 minuuttia.
3. Sekoita tomusokeri, vaniljasokeri ja vesi keskenään ja lisää saman tien seokseen.
4. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun astiaan (esim. 15 x 15 cm) ja anna jähmettyä nelisen tuntia tai yön yli, kunnes toffee on leikattavissa.
5. Leikkaa paloiksi. Halutessasi kääri palat kelmuun tai folioon. Säilytys viileässä auttaa pitämään toffeepalat muodossaan.
Vinkki!
Jos haluat makeiseen pehmeämmän, fudgemaisen rakenteen, jäähdytä massaa runsaat 10 minuuttia ennen tomusokeritahnan lisäämistä. Sekoita pari kertaa jäähdytyksen aikana.
Säilyvyys jääkaapissa pari viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!