Toffee-omenakorvapuustit - omenapullat - Dansukker

Toffee-omenakorvapuustit

30–40 pullaa 1½ tuntia
Korvapuustipäivänä leivotaan makoisia toffee-omenapullia. Kokeile ja ihastu!
Toffee-omenakorvapuustit
Arvioi: (26kpl)

Ainekset

  • 5 dl maitoa
  • 50 g hiivaa
  • 2 rkl kardemummaa
  • 2 dl Dansukker Taloussokeria
  • 1 tl suolaa
  • n. 15 dl vehnäjauhoja
  • 200 g sulatettua voita

Lisäksi

  • 1 prk karamellisoitua kondensoitua maitoa
  • 4 omenaa
  • 2 rkl Dansukker Kanelisokeria

Voiteluun ja pinnalle

  • kananmuna
  • Dansukker Rapeaa Raesokeria

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää kardemumma, sokeri ja suola. Lisää vehnäjauhot alustaen. Vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu voi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa liinan alla.

Jaa taikina kahteen osaan ja vaivaa ilmakuplat pois. Kaulitse ohuiksi suorakaiteen mallisiksi levyiksi ja voitele pinta kondensoidulla maidolla. Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Ripottele pinnalle omenat ja kanelisokeri. Kääri tiukahkolle rullalle ja leikkaa paloiksi. Litistä pullat korvapuusteiksi ja nosta isoihin paperivuokiin tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat kauniin värisiä.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;