Tiramisurulla

Tee tiramisusta vaihteeksi herkkurulla! Toki voit valmistaa jälkiruoan perinteisesti vuokaan. Kokeile myös gluteenittomia savoiardikeksejä.

noin 8 annosta

PT40M

40 minuuttia + tekeytyminen

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 pkt (24 kpl) savoiardikeksejä

Kostutus

1 dl cappuccinoa tai muuta vahvaa kahvia
1/2 dl mantelilikööriä (amaretto)

Täyte

2 dl vispikermaa
100 g mascarponejuustoa
1/2 dl mantelilikööriä (Amaretto)
1 3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle

2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

sokeroimatonta tummaa kaakaojauhetta

Ohjeet

Aloita valmistamalla täyte.

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto. Mittaa likööri ja hyytelösokeri Multi kasariin ja hämmentele miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Valuta seos kerma-mascarponetäytteeseen koko ajan sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista maku. Nosta täyte jääkaappiin kunnes pohjan keksit ovat sopivasti kostuneet.

Laita savoiardikeksit suorakaiteen muotoon leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kostuta ne kauttaaltaan cappuccino-amarettoseoksella, anna nesteen imeytyä kekseihin noin viidentoista minuutin ajan.

Levitä täyte kostuneille kekseille ja käännä leivinpaperia apuna käyttäen mahdollisimman tiiviiksi rullaksi. Nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Siirrä rulla tarjoiluvadille. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä kerma ilmavasti tortun päälle ja siivilöi päälle tummaa kaakaojauhetta.

Vinkki!
Kokeile myös gluteenittomia savoiardikeksejä!

Vinkki!
Voit valmistaa tämän jälkiruoan myös kerroksittain reunalliseen matalaan vuokaan.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.