Tiramisurulla

Tee tiramisusta vaihteeksi herkkurulla! Toki voit valmistaa jälkiruoan perinteisesti vuokaan. Kokeile myös gluteenittomia savoiardikeksejä.

noin 8 annosta

PT40M

40 minuuttia + tekeytyminen

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 pkt (24 kpl) savoiardikeksejä

Kostutus

1 dl cappuccinoa tai muuta vahvaa kahvia
1/2 dl mantelilikööriä (amaretto)

Täyte

2 dl vispikermaa
100 g mascarponejuustoa
1/2 dl mantelilikööriä (Amaretto)
1 3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle

2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

sokeroimatonta tummaa kaakaojauhetta

Ohjeet

Aloita valmistamalla täyte.

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto. Mittaa likööri ja hyytelösokeri Multi kasariin ja hämmentele miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Valuta seos kerma-mascarponetäytteeseen koko ajan sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista maku. Nosta täyte jääkaappiin kunnes pohjan keksit ovat sopivasti kostuneet.

Laita savoiardikeksit suorakaiteen muotoon leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kostuta ne kauttaaltaan cappuccino-amarettoseoksella, anna nesteen imeytyä kekseihin noin viidentoista minuutin ajan.

Levitä täyte kostuneille kekseille ja käännä leivinpaperia apuna käyttäen mahdollisimman tiiviiksi rullaksi. Nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Siirrä rulla tarjoiluvadille. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä kerma ilmavasti tortun päälle ja siivilöi päälle tummaa kaakaojauhetta.

Vinkki!
Kokeile myös gluteenittomia savoiardikeksejä!

Vinkki!
Voit valmistaa tämän jälkiruoan myös kerroksittain reunalliseen matalaan vuokaan.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.