Ainekset
12–16 kandikeksiä
½ dl vahvaa kahvijuomaa
½ dl mantelilikööriä (tai konjakkia)
3 dl kuohukermaa
250 g mascarponea
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
½ dl mantelilikööriä (tai konjakkia)
2 pientä kananmunaa
1 dl Dansukker Tomusokeria
Pinnalle
1–2 rkl tummaa kaakaojauhetta
Ohjeet
Levitä keksit vuoan pohjalle ja valuta kahvi-likööriseos päälle.
Ota kolme sekoituskulhoa esille. Kaada yhteen kulhoon kerma, toiseen mascarpone, muscovadosokeri ja mantelilikööri (tai konjakki). Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset ja pane keltuaiset mascarponen joukkoon ja valkuaiset viimeiseen tyhjään, kuivaan ja puhtaaseen kulhoon.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, lisää tomusokeri joukkoon ja jatka vatkaamista kunnes vaahto on kiiltävää.
Huuhtaise ja kuivaa vispilät ja vaahdota kerma.
Vatkaa mascarpone, muscovado, keltuaiset ja likööri (tai konjakki) sileäksi. Lisää kerma- ja valkuaisvaahdot ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos keksien päälle vuokaan ja tasoittele pinta pehmeille laineille.
Jäähdytä jääkapissa 4 tunnista seuraavaan päivään.
Siivilöi kaakaojauhe pinnalle juuri ennen tarjoilua. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydän herkkuna.
Vinkki!
Jos haluat keksit pystyyn tarjoiluastian laidalle, annostele ensin mascarponevaahtoa kerros astian pohjalle. Kastele keksit nopeasti kahvi-likööriseokseen ja aseta pystyyn laitaa vasten. Lisää loput mascarponevaahdosta astiaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.