Tikkerperiyllätys

Tikkerperit ovat karviaismarjoja, ja tähän kerrosjälkiruokaan tulee lisäksi tuorejuustoa ja keksimurua.

6–8 annosta

1 tunti

Arviot (22 kpl)

Ainekset

½ l karviaismarjoja
2 dl vettä
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
200 g maustamatonta (kevyt)tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 dl luonnonjogurttia
½ dl Dansukker Tomusokeria
6–8 kaurakeksiä

Ohjeet

Puhdista karviaismarjat, leikkaa ”tupsut” ja kannat pois saksilla. Pane marjat ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää sokerit, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Anna jäähtyä. Vatkaa tuorejuusto, jogurtti ja tomusokeri keskenään. Murskaa keksit. Jaa karviaismarjat annosmaljoihin, kuorruta tuorejuustoseoksella. Koristele keksimuruilla ja vie tarjolle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.