Tikkerperiyllätys

Tikkerperit ovat karviaismarjoja, ja tähän kerrosjälkiruokaan tulee lisäksi tuorejuustoa ja keksimurua.

6–8 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (22 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ l karviaismarjoja
2 dl vettä
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
200 g maustamatonta (kevyt)tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 dl luonnonjogurttia
½ dl Dansukker Tomusokeria
6–8 kaurakeksiä

Ohjeet

Puhdista karviaismarjat, leikkaa ”tupsut” ja kannat pois saksilla. Pane marjat ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää sokerit, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Anna jäähtyä. Vatkaa tuorejuusto, jogurtti ja tomusokeri keskenään. Murskaa keksit. Jaa karviaismarjat annosmaljoihin, kuorruta tuorejuustoseoksella. Koristele keksimuruilla ja vie tarjolle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.