Thai-mausteista kirsikkahilloa

30 minuuttia
Nauti mm. tähtianiksella ja inkiväärillä maustettua pakastekirsikkahilloa juustojen kanssa.
Thai-mausteista kirsikkahilloa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g pakastekirsikoita
  • 8 tähtianista
  • 1 sitruunaruoho
  • 30 g tuoretta inkivääriä
  • 5 limetin lehteä
  • 50 g vettä
  • 200 g Dansukker Hillosokeria
  • 2 rkl Dansukker Muscovadosiirappia

1. Anna kirsikoiden sulaa hieman.

2. Kuori ja pilko inkivääri, leikkaa sitruunaruoho n. 3 cm paloiksi.

3. Pane mausteet ja vesi kattilaan, kiehauta, jotta mausteet alkavat toimimaan.

4. Sekoita kirsikat, hillosokeri ja muscovadosiirappi joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi, anna kiehua hiljalleen noin 10–15 min.

5. Purkita ja säilytä jääkaapissa. Nauti hillo esim. juustojen kanssa.
 

Resepti: Teemu Aura ja Markus Hurskainen

(Ammattilaisresepteissä ainemäärät ilmoitetaan grammoissa.)