Ainekset
500 g pakastekirsikoita
8 tähtianista
1 sitruunaruoho
30 g tuoretta inkivääriä
5 limetin lehteä
50 g vettä
200 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Anna kirsikoiden sulaa hieman.
2. Kuori ja pilko inkivääri, leikkaa sitruunaruoho n. 3 cm paloiksi.
3. Pane mausteet ja vesi kattilaan, kiehauta, jotta mausteet alkavat toimimaan.
4. Sekoita kirsikat ja hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi, anna kiehua hiljalleen noin 10–15 min.
5. Purkita ja säilytä jääkaapissa. Nauti hillo esim. juustojen kanssa.
Resepti: Teemu Aura ja Markus Hurskainen
(Ammattilaisresepteissä ainemäärät ilmoitetaan grammoissa.)
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?