Thai-mausteista kirsikkahilloa

Nauti mm. tähtianiksella ja inkiväärillä maustettua pakastekirsikkahilloa juustojen kanssa.

30 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

500 g pakastekirsikoita
8 tähtianista
1 sitruunaruoho
30 g tuoretta inkivääriä
5 limetin lehteä
50 g vettä
200 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Anna kirsikoiden sulaa hieman.

2. Kuori ja pilko inkivääri, leikkaa sitruunaruoho n. 3 cm paloiksi.

3. Pane mausteet ja vesi kattilaan, kiehauta, jotta mausteet alkavat toimimaan.

4. Sekoita kirsikat ja hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi, anna kiehua hiljalleen noin 10–15 min.

5. Purkita ja säilytä jääkaapissa. Nauti hillo esim. juustojen kanssa.
 

Resepti: Teemu Aura ja Markus Hurskainen

(Ammattilaisresepteissä ainemäärät ilmoitetaan grammoissa.)

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.