Teeleivät

Helposti iltateelle lämmintä leipää vaikkapa oliiveilla ja juustoraasteella maustettuna.

8 kpl

45 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Ainekset

2 dl maitoa
2 rkl Fibrex-juurikaskuitua tai vehnäleseitä
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa tai maun mukaan riippuen valitusta maustamisvaihtoehdosta
1/2 dl juoksevaa margariinia
Erilaisia maustamisvaihtoehtoja
• 1/2 dl paloiteltuja oliiveja ja 1/4 dl paloiteltuja aurinkokuivattuja tomaatteja
• 1 g sahramia
• 1 dl voimakkaanmakuista juustoraastetta ja 1/2 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
• 1/2 dl rusinoita ja 1/2 dl paloiteltuja kuivattuja aprikooseja

Ohjeet

Pane juurikaskuitu tai vehnäleseet kulhoon ja kaada joukkoon maito. Anna seistä 10 minuuttia. Sekoita joukkoon muut ainekset margariinia lukuun ottamatta (muista myös mahdolliset mausteet). Lisää margariini ja alusta taikina. Lisää tarvittaessa jauhoja. Jaa taikina keskeltä kahtia, muotoile 2 pyöreää levyä ja aseta levyt leivinpaperilla vuoratulle pellille. Tee levyihin viiltoja niin, että niistä muodostuu neljä kolmiota. Paista teeleipiä uunin keskiosassa 275 asteessa noin 10 minuuttia. Voit myös nostella taikinan muffinivuokiin.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.