Ainekset
2 rkl öljyä
1 sipuli silppuna
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1 keskikokoinen palsternakka suikaleina
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kg tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
½–1 tl Provencen yrttiseosta
150 g ranskankermaa
Pinnalle
50 g ranskankermaa
Ohjeet
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki. Lisää ruokokidesokeri, palsternakkasuikaleet ja hienonnetut valkosipulinkynnet, kääntele hetki. Sekoita joukkoon tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja yrttimauste. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes keitto on samettisen pehmeä. Voit halutessasi soseuttaa seoksen vielä sauvasekoittimella. Lisää loppuvaiheessa ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.
Tarjoa tomaattikeiton seurana nokare ranskankermaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.