Ainekset
2 rkl öljyä
1 sipuli silppuna
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1 keskikokoinen palsternakka suikaleina
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kg tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
½–1 tl Provencen yrttiseosta
150 g ranskankermaa
Pinnalle
50 g ranskankermaa
Ohjeet
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki. Lisää ruokokidesokeri, palsternakkasuikaleet ja hienonnetut valkosipulinkynnet, kääntele hetki. Sekoita joukkoon tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja yrttimauste. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes keitto on samettisen pehmeä. Voit halutessasi soseuttaa seoksen vielä sauvasekoittimella. Lisää loppuvaiheessa ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.
Tarjoa tomaattikeiton seurana nokare ranskankermaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!