Ainekset
30 kuivattua taatelia
2 dl vettä
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
150 g sulatettua voita tai margariinia
2 kananmunaa
4 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
1 tl ruokasoodaa
1 tl kanelia tai 1/2 tl kardemummaa
Ohjeet
Laita taatelit veteen likoamaan yön yli. Voit myös kiehauttaa aineksia kattilassa sen aikaa, että taatelit pehmenevät. Jauha tarvittaessa sauvasekoittimella soseeksi.
Lisää joukkoon ruokokidesokeri, sulatettu rasva ja munat. Sekoita tasaiseksi.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Jaa muffinivuokien puoliväliin ja paista 200-asteisessa uunissa, kunnes muffinit ovat kohonneet ja tuntuvat kypsiltä.
Vinkki!
Siivilöi halutessasi pinnalle Dansukker Tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?