Ainekset
30 kuivattua taatelia
2 dl vettä
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
150 g sulatettua voita tai margariinia
2 kananmunaa
4 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
1 tl ruokasoodaa
1 tl kanelia tai 1/2 tl kardemummaa
Ohjeet
Laita taatelit veteen likoamaan yön yli. Voit myös kiehauttaa aineksia kattilassa sen aikaa, että taatelit pehmenevät. Jauha tarvittaessa sauvasekoittimella soseeksi.
Lisää joukkoon ruokokidesokeri, sulatettu rasva ja munat. Sekoita tasaiseksi.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Jaa muffinivuokien puoliväliin ja paista 200-asteisessa uunissa, kunnes muffinit ovat kohonneet ja tuntuvat kypsiltä.
Vinkki!
Siivilöi halutessasi pinnalle Dansukker Tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.