Ainekset
200 g pehmeitä, kuivattuja taateleita
3 dl vaaleaa glögiä
1 tähtianis
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 tl luomuappelsiininkuoriraastetta
2 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Paloittele taatelit hieman pienemmiksi. Laita ne kattilaan glögin kanssa. Lisää tähtianis, kanelisokeri ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes taatelit pehmenevät. Lisää tarvittaessa hieman vettä tai glögiä. Sekoita joukkoon hillosokeri ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Poista tähtianis ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki!
Tarjoile juustojen kanssa tai käytä pienten makeiden suupalojen täyttämiseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?