Taatelihillo

Tarjoile taatelihilloa juustojen kanssa tai käytä pienten makeiden suupalojen täyttämiseen. Itse tehty taatelihillo on myös mainio joululahja!

3–4 dl

PT40M

40 minuuttia

Arviot (25 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g pehmeitä, kuivattuja taateleita
3 dl vaaleaa glögiä
1 tähtianis
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 tl luomuappelsiininkuoriraastetta
2 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Paloittele taatelit hieman pienemmiksi. Laita ne kattilaan glögin kanssa. Lisää tähtianis, kanelisokeri ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes taatelit pehmenevät. Lisää tarvittaessa hieman vettä tai glögiä. Sekoita joukkoon hillosokeri ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Poista tähtianis ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Tarjoile juustojen kanssa tai käytä pienten makeiden suupalojen täyttämiseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?