Ainekset
200 g pehmeitä, kuivattuja taateleita
3 dl vaaleaa glögiä
1 tähtianis
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 tl luomuappelsiininkuoriraastetta
2 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Paloittele taatelit hieman pienemmiksi. Laita ne kattilaan glögin kanssa. Lisää tähtianis, kanelisokeri ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes taatelit pehmenevät. Lisää tarvittaessa hieman vettä tai glögiä. Sekoita joukkoon hillosokeri ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Poista tähtianis ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki!
Tarjoile juustojen kanssa tai käytä pienten makeiden suupalojen täyttämiseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.