Ainekset
4 dl piparkakkumurua
1 dl voisulaa
Täyte
800 g tuorejuustoa (Philadelphia, Viola yms)
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl maissitärkkelysjauhoa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
5 munaa
1 rkl sitruuna- tai limettimehua
Päälle
4 dl kermaviiliä
3 rkl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
5 dl puolukoita
1 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jauha piparkakut ja sekoita joukkoon sula rasva. Aseta leivinpaperi irtopohjaisen vuoan pohjan ja reunan väliin. Painele muruseos vuokaan. Pane jääkaappiin.
2. Sekoita täytteen ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Kaada täyte vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia, kunnes täyte hyytyy. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia.
3. Sekoita kermaviili, sokeri ja vaniljasokeri. Levitä seos kakun pinnalle ja kypsennä 175 asteessa vielä 15 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja säilytä jääkaapissa vuorokausi ennen tarjoilua.
4. Kiehauta puolukat ja vesi. Soseuta seos siivilän läpi painellen. Kaada seos kattilaan, lisää hyytelösokeri ja kiehauta. Anna seoksen jäähtyä hieman ja kaada kakun päälle tarjolle tuotaessa.
Vinkki!
Käytä kuoriseos puolukkasurvoksen tapaan sokerilla maustettuna lisäkkeenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.