Ainekset
½ l maitoa
50 g tuorehiivaa
1 rkl kardemummaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
1 tl suolaa
yhden appelsiinin raastettu kuori
13–15 dl vehnäjauhoja
150 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
150 g paistonkestävää marmeladia
2 dl vaniljakreemijauhetta
5 dl maitoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Voiteluun
kananmuna
Dansukker Raesokeria
Pinnalle
2 dl Dansukker Tomusokeria
pinkkiä elintarvikeväriä
tilkka appelsiinimehua
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva. Lisää kardemumma, sokeri, suola ja hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori. Lisää jauhot ja vaivaa kimmoisaksi taikinaksi. Vaivaa lopuksi vielä joukkoon sulatettu rasva. Anna kohota liinan alla vedottomassa paikassa noin puoli tuntia.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse suorakaiteen malliseksi levyksi. Levitä pinnalle paistonkestävää marmeladia.
Sekoita vaniljakreemi ja maito keskenään ja mausta vaniljasokerilla. Anna seoksen jähmettyä noin viisi minuuttia. Levitä vaniljakreemi marmeladikerroksen päälle. Kääri pulla tiukalle rullalle ja leikkaa noin 4 cm levyisiksi viipaleiksi. Nosta pullaviipaleet vieretysten leivinpaperilla vuoratun sydänkakkuvuoan (24–26 cm) pohjalle. Anna kohota vielä hetki liinan alla. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 175–200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30–35 minuuttia.
Laita tomusokeri kulhoon ja sekoita joukkoon tilkka appelsiinimehua. Valuta seos pullan päälle. Tarjoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.