Sydän ystävälle

Sydänvuoassa paistetussa pinkissä ystävänpäivän täytekakussa on herkullinen vaniljainen marjatäyte.

PT1H

1½ tuntia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 kananmunaa
2 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoa
Kostutukseen
2 dl maitoa
Täyte
200 g pakastevadelmia
200 g pakastekarpaloita, -punaherukoita tai -puolukoita
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 pss vaniljakastikeainesta
2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
2 dl rahkaa
2 rkl Dansukker Taloussokeria
Koristeluun
4 dl Dansukker Tomusokeria
3-4 rkl vettä

vaaleanpunaista pastaväriä
noin 1 dl Dansukker Rapeaa raesokeria

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Siivilöi vaahtoon jauhot ja nostele taikina tasaiseksi. Kumoa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun sydänvuokaan. Paista kakkua 200 asteessa noin 30-35 minuuttia.

Halkaise jäähtynyt, kumottu kakku leveyssuunnassa kolmeen osaan. Kostuta osat maidolla.

Survo marjat ja sokeri tasaiseksi sauvasekoittimella. Sekoita vaniljakastikeaines ja maito tasaiseksi erillisessä kulhossa ja anna vetäytyä. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka, sokeri ja vaniljakastike.

Kokoa kakku: levitä kerrosten väliin marjaseosta ja päälle vanilja-rahkavaahtoa.

Kuorruta kakku: lisää tomusokerin sekaan vettä ja pastaväriä, sekoita tasaiseksi. Levitä seos kakun pinnalle ja sivuille. Koristele reunat raesokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.