Ainekset
5 dl mustikoita
2,5 dl vadelmia
2,5 dl mustaherukoita
0,5 dl vettä
3 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Perkaa marjat.
2. Mittaa marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna. Kun vesi höyryää, lisää hillosokeri varovasti sekoitellen joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen noin 10 minuuttia. Kuori mahdollinen vaahto pois hillon pinnalta lusikalla tai reikäkauhalla.
3. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä 15–30 minuuttia, sekoita välillä. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje hyvin. Anna jäähtyä ja nosta purkit jääkaappiin.
Vinkki! Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä hillo mieluiten viileässä/jääkaapissa.
Helppo tapa valmistella purkit säilöntäkuntoon:
Pese purkit ja kannet astianpesukoneessa mahdollisimman kuumalla ohjelmalla. Ota purkit koneesta ja purkita hillo.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!