Ainekset
Pohja
250 g mantelimassaa
1 1/2 dl Dansukker Luomufariinisokeria
1 munanvalkuainen
Suklaavoikreemi
75 g suklaata
150 g voita
1 1/2 dl Dansukker Luomutomusokeria
1 keltuainen
Kuorrutus
250 g tummaa suklaata
Ohjeet
1. Pane kiertoilmauuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Raasta mantelimassa. Lisää fariinisokeri ja munanvalkuainen, vatkaa tasaiseksi.
3. Annostele taikina esim. pursottamalla nokareiksi pellille ja tasoita (kostutetuin sormin) kiekoiksi, halkaisija n. 4 cm. Paista uunin alaosassa noin 12–14 minuuttia, tarkkaile paistumista. Anna jäähtyä kunnolla.
4. Rouhi täytteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Jäähdytä hieman. Vatkaa voi kuohkeaksi ja lisää tomusokeri ja keltuainen joukkoon. Lisää suklaa ja vatkaa seos tasaiseksi ja kuohkeaksi.
5. Levitä tai pursota täyte jäähtyneille pohjille. Pane pakastimeen 15 minuutiksi.
6. Rouhi kuorrutteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Ota suklaabiskvetit pakastimesta ja dippaa suklaavoikreemi suklaaseen. Anna jäähtyä ritilällä. Säilytä jääkaapissa. Biskvit voi myös pakastaa.
Vinkki!
Halutessasi mausta pohja kanelilla ja suklaavoikreemi piparkakkumausteella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!