Suussa sulava mutakakku

Tarjoa mutakakkua vaikkapa kanelilla maustettujen appelsiini- tai mandariinipalojen ja kermavaahdon kera.

15–20 palaa

45 minuuttia

Arviot (201 kpl)

Ainekset

5 dl Dansukker Fariinisokeria
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl kaakaojauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl suolaa
200 g sulatettua voita tai margariinia

Ohjeet

Vaahdota fariinisokeri ja huoneenlämpöiset kananmunat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sulatetun rasvan kanssa munavaahtoon vuorotellen.

Kaada taikina leivinpaperoituun uunipannuun tai uunivuokaan (23 x 33 cm) ja paista uunissa 175 asteessa 30 minuuttia. Jäähdytä ja paloittele.

Tarjoa esimerkiksi kanelilla maustettujen appelsiini- tai mandariinipalojen ja kermavaahdon kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.