Suussa sulava mutakakku

Tarjoa mutakakkua vaikkapa kanelilla maustettujen appelsiini- tai mandariinipalojen ja kermavaahdon kera.

15–20 palaa

PT40M

45 minuuttia

Arviot (212 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl Dansukker Fariinisokeria
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl kaakaojauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl suolaa
200 g sulatettua voita tai margariinia

Ohjeet

Vaahdota fariinisokeri ja huoneenlämpöiset kananmunat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sulatetun rasvan kanssa munavaahtoon vuorotellen.

Kaada taikina leivinpaperoituun uunipannuun tai uunivuokaan (23 x 33 cm) ja paista uunissa 175 asteessa 30 minuuttia. Jäähdytä ja paloittele.

Tarjoa esimerkiksi kanelilla maustettujen appelsiini- tai mandariinipalojen ja kermavaahdon kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.