Suukkosuut

Leivo juhliin marenkipäällysteisiä, hillolla tai sitruunatahnalla täytettyjä pikkuleipiä.

30 kpl

1 tunti

Arviot (147 kpl)

Ainekset

250 g voita
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 munankeltuainen
1 tl raastettua sitruunankuorta
4 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
1 munanvalkuainen
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Täyte
hilloa tai Lemon Curd -tahnaa

Ohjeet

Sekoita voi ja sokeri. Lisää keltuainen ja sitruunan kuori sekä jauhot ja vaniljasokeri. Anna taikinan levähtää jääkaapissa noin 15 minuuttia.

Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota pienellä pyöreällä muotilla kakkusia. Lado pikkuleivät leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

Vaahdota valkuainen ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Levitä munavaahtoa joka toiselle pellilliselle pikkuleipiä. Paista 175-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.

Sipaise kuorruttamattomille pikkuleiville hilloa tai sitruunatahnaa ja aseta marenkipäällysteinen leipä kanneksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.