Suklainen räiskälekakku

Kokoa lettukakku kerroksittain siten, että laitat jokaiselle letulle suklaakastiketta, banaaniviipaleita, mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa.
Suklainen räiskälekakku
Arvioi: (22kpl)

Ainekset

Räiskäletaikina
5 dl maitoa
2–3 munaa
ripaus suolaa
2 rkl öljyä
3–3 1/2 dl vehnäjauhoja
margariinia tai öljyä paistamiseen

Täyte ja kuorrutus
2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–2 dl suklaa- tai kinuskikastiketta (mielellään tuubissa myytävää)
2–3 banaania viipaleina
1/2 l mansikoita

Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi, anna turvota hetki. Paista kuumassa pannussa isoiksi räiskäleiksi (noin 8), anna jäähtyä.

Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Viipaloi banaanit ja mansikat.

Kokoa lettukakku kerroksittain siten, että laitat jokaiselle letulle suklaakastiketta, banaaniviipaleita, mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa.

Nosta pöytään juuri ennen tarjoilua.

Reseptin on laatinut

Dansukker