Suklainen räiskälekakku

1½ tuntia
Kokoa lettukakku kerroksittain siten, että laitat jokaiselle letulle suklaakastiketta, banaaniviipaleita, mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa.
Suklainen räiskälekakku
Arvioi: (40kpl)

Ainekset

    Räiskäletaikina

    • 5 dl maitoa
    • 2–3 munaa
    • ripaus suolaa
    • 2 rkl öljyä
    • 3–3 1/2 dl vehnäjauhoja
    • margariinia tai öljyä paistamiseen

    Täyte ja kuorrutus

    • 2 dl vispikermaa
    • 2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Tomusokeria
    • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
    • 1–2 dl suklaa- tai kinuskikastiketta (mielellään tuubissa myytävää)
    • 2–3 banaania viipaleina
    • 1/2 l mansikoita

    Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi, anna turvota hetki. Paista kuumassa pannussa isoiksi räiskäleiksi (noin 8), anna jäähtyä.

    Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Viipaloi banaanit ja mansikat.

    Kokoa lettukakku kerroksittain siten, että laitat jokaiselle letulle suklaakastiketta, banaaniviipaleita, mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa.

    Nosta pöytään juuri ennen tarjoilua.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker