Ainekset
Räiskäletaikina
5 dl maitoa
2–3 munaa
ripaus suolaa
2 rkl öljyä
3–3 1/2 dl vehnäjauhoja
margariinia tai öljyä paistamiseen
Täyte ja kuorrutus
2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–2 dl suklaa- tai kinuskikastiketta (mielellään tuubissa myytävää)
2–3 banaania viipaleina
1/2 l mansikoita
Ohjeet
Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi, anna turvota hetki. Paista kuumassa pannussa isoiksi räiskäleiksi (noin 8), anna jäähtyä.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Viipaloi banaanit ja mansikat.
Kokoa lettukakku kerroksittain siten, että laitat jokaiselle letulle suklaakastiketta, banaaniviipaleita, mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa.
Nosta pöytään juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?