Ainekset
3 dl kermaa
½ dl tummaa kaakaojauhetta
3 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Marenki
1 kananmunan valkuainen
½ dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Tomusokeria
(1–2 pisaraa minttuesanssia)
Koristeluun
pähkinöitä tms.
Ohjeet
1. Mittaa kerma, kaakaojauhe ja sokerit kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua alhaisella lämmöllä puoli minuuttia. Kaada seos pieniin laseihin, siirrä jääkaappiin, jäähdytä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
2. Laita kananmunan valkuainen kuumavesihauteen kestävään kulhoon. Laita kattila liedelle ja kuumenna vesi kiehumispisteeseen, sammuta lämmönlähde ja siirrä valkuaiskulho vesihaudekattilan päälle. Aloita vatkaaminen välittömästi ja lisää sokerit vähitellen vatkauksen aikana. Vatkaa pari minuuttia. (Mausta minttuesanssilla.)
3. Valmis marenki on kiiltävää ja kauniisti muotoutuvaa. Annostele tai pursota marenki jääkaappikylmien pannacottien päälle. Halutessasi voit ruskistaa marenkipinnat kaasupolttimella. Koristele pähkinöillä. Tarjoa esim. espresson kera.
Vinkki!
Marengin sijaan voit koristella pannacottat kermavaahdolla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!