Ainekset
Suklaatäyte
150 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
2 cl Cointreau-likööriä (voidaan jättää pois)
Pohja
4 dl vehnäjauhoja
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitallinen suolaa
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
Koristeluun
tuoreita marjoja
valkosuklaata
Ohjeet
Murra suklaa pieniksi paloiksi ja pane suklaa, kerma ja likööri kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä. Varo, ettei suklaa pala pohjaan. Pane jääkaappiin jäähtymään.
Sekoita pohjan ainekset keskenään. Jos taikina ei pysy koossa, lisää pari tippaa vettä. Pane taikina muovipussiin ja anna levätä jääkaapissa vähintään puoli tuntia. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija noin 25 cm). Pistele taikinaan reikiä. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.
Ota suklaatäyte jääkaapista ja vaahdota se sähkövatkaimella. Levitä puolet marjoista piirakkapohjan päälle. Levitä suklaatäyte marjojen päälle. Levitä pinnalle loput marjoista. Ripottele päälle valkosuklaalastuja. Anna piirakan jähmettyä jääkaapissa jonkin aikaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!