Suklaakuorrutetut pähkinäpatukat

Pähkinäsuklaan ja kookoksen ystävien suosikkipatukat itselle tai lahjaksi

noin 20–25 kpl

45 minuuttia

Arviot (33 kpl)

Ainekset

1 dl manteleita
1 dl hasselpähkinöitä
3 dl maapähkinöitä
25 g voita
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl kookoshiutaleita

Suklaakuorrutus
200 g (tummaa) suklaata
50 g voita

Koristeluun
pähkinärouhetta

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.

2. Rouhi mantelit ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi.

3. Lisää loput ainekset ja sekoita paksuksi taikinaksi.

4. Levitä taikina leivinpaperoituun vuokaan (noin 24x30 cm).

5. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä.

6. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.

7. Levitä suklaaseos pähkinäpohjalle ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Pane jääkaappiin jähmettymään.

8. Leikkaa pieniksi patukoiksi.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.