Suklaakuorrutetut pähkinäpatukat

Pähkinäsuklaan ja kookoksen ystävien suosikkipatukat itselle tai lahjaksi

noin 20–25 kpl

45 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Ainekset

1 dl manteleita
1 dl hasselpähkinöitä
3 dl maapähkinöitä
25 g voita
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl kookoshiutaleita
Suklaakuorrutus
200 g (tummaa) suklaata
50 g voita
Koristeluun
pähkinärouhetta

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.

2. Rouhi mantelit ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi.

3. Lisää loput ainekset ja sekoita paksuksi taikinaksi.

4. Levitä taikina leivinpaperoituun vuokaan (noin 24x30 cm).

5. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä.

6. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.

7. Levitä suklaaseos pähkinäpohjalle ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Pane jääkaappiin jähmettymään.

8. Leikkaa pieniksi patukoiksi.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?