Suklaakuorrutetut pähkinäpatukat

Pähkinäsuklaan ja kookoksen ystävien suosikkipatukat itselle tai lahjaksi

noin 20–25 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (34 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl manteleita
1 dl hasselpähkinöitä
3 dl maapähkinöitä
25 g voita
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl kookoshiutaleita

Suklaakuorrutus
200 g (tummaa) suklaata
50 g voita

Koristeluun
pähkinärouhetta

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.

2. Rouhi mantelit ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi.

3. Lisää loput ainekset ja sekoita paksuksi taikinaksi.

4. Levitä taikina leivinpaperoituun vuokaan (noin 24x30 cm).

5. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä.

6. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.

7. Levitä suklaaseos pähkinäpohjalle ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Pane jääkaappiin jähmettymään.

8. Leikkaa pieniksi patukoiksi.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!