Suklaakuorrutetut pähkinäpatukat

Pähkinäsuklaan ja kookoksen ystävien suosikkipatukat itselle tai lahjaksi

noin 20–25 kpl

45 minuuttia

Arviot (34 kpl)

Ainekset

1 dl manteleita
1 dl hasselpähkinöitä
3 dl maapähkinöitä
25 g voita
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl kookoshiutaleita

Suklaakuorrutus
200 g (tummaa) suklaata
50 g voita

Koristeluun
pähkinärouhetta

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.

2. Rouhi mantelit ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi.

3. Lisää loput ainekset ja sekoita paksuksi taikinaksi.

4. Levitä taikina leivinpaperoituun vuokaan (noin 24x30 cm).

5. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä.

6. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.

7. Levitä suklaaseos pähkinäpohjalle ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Pane jääkaappiin jähmettymään.

8. Leikkaa pieniksi patukoiksi.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!