Suklaakirsikat

Varrellisista cocktailkirsikoista ja tummasta suklaasta teet nopeasti ja helposti suklaamakeisia.

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g varrellisia cocktailkirsikoita
1 dl Dansukker Tomusokeria
200 g tummaa suklaata
½ dl kuohukermaa
1 rkl voita

Ohjeet

Kaada kirsikat liemestään siivilään valumaan. Lado kirsikat vadille ja seulo päälle tomusokeria. Sokeroiminen kuivattaa kirsikoiden pinnan helpommaksi kuorruttaa.

Kuumenna kerma, voi ja suklaa mikrossa. Kasta sokeroidut kirsikat sulaan suklaaseen ja nosta paperisiin karamellivuokiin jähmettymään.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.