Ainekset
150 g tummaa suklaata
100 g huoneenlämpöistä voita
2 munaa
3 keltuaista
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
½ dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
voita vuokien voiteluun
Lisäksi
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
Ohjeet
Paloittele suklaa ja sulata se kulhossa mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Lisää huoneenlämpöinen voi ja anna sen sulaa joukkoon. Lisää kokonaiset munat yksitellen hyvin vatkaten.
Vaahdota keltuaiset ja sokeri ja lisää suklaaseokseen yhdessä jauhojen kanssa varovasti nostellen. Jaa seos voideltuihin metallivuokiin. Jätä vuokiin kohoamisvaraa. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
Paista 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
Valmiin fondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan.
Kumoa suklaafondantit suoraan lautasille ja tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?