Ainekset
150 g tummaa suklaata
100 g huoneenlämpöistä voita
2 munaa
3 keltuaista
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
½ dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
voita vuokien voiteluun
Lisäksi
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
Ohjeet
Paloittele suklaa ja sulata se kulhossa mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Lisää huoneenlämpöinen voi ja anna sen sulaa joukkoon. Lisää kokonaiset munat yksitellen hyvin vatkaten.
Vaahdota keltuaiset ja sokeri ja lisää suklaaseokseen yhdessä jauhojen kanssa varovasti nostellen. Jaa seos voideltuihin metallivuokiin. Jätä vuokiin kohoamisvaraa. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
Paista 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
Valmiin fondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan.
Kumoa suklaafondantit suoraan lautasille ja tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.