Ainekset
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
4 kananmunaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
75 g tummaa suklaata rouhittuna
(1 dl hasselpähkinöitä rouhittuna)
Suklaakuorrutus
1 dl kuohukermaa
150 g tummaa suklaata rouhittuna
1 rkl kuumaa kahvia
Koristeluun
(hasselpähkinöitä)
Ohjeet
1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet. Lisää suklaa- ja pähkinärouhe taikinaan
2. Levitä taikina voideltuun tai leivinpaperoituun 24 x 30 cm:n vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15–20 minuuttia. Leivonnainen saa jäädä sisältä tahmeaksi. Kumoa tai siirrä se leivinpaperin avulla ritilälle ja anna jäähtyä.
3. Kuumenna kerma ja lisää joukkoon suklaarouhe ja kahvi. Sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin kuorrutat browniet. Koristele halutessasi rouhituilla hasselpähkinöillä. Pane jääkaappiin jähmettymään ennen paloittelua.
Vinkki!
Voit käyttää taikinassa myös Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!