Ainekset
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
4 kananmunaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
75 g tummaa suklaata rouhittuna
(1 dl hasselpähkinöitä rouhittuna)
Suklaakuorrutus
1 dl kuohukermaa
150 g tummaa suklaata rouhittuna
1 rkl kuumaa kahvia
Koristeluun
(hasselpähkinöitä)
Ohjeet
1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet. Lisää suklaa- ja pähkinärouhe taikinaan
2. Levitä taikina voideltuun tai leivinpaperoituun 24 x 30 cm:n vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15–20 minuuttia. Leivonnainen saa jäädä sisältä tahmeaksi. Kumoa tai siirrä se leivinpaperin avulla ritilälle ja anna jäähtyä.
3. Kuumenna kerma ja lisää joukkoon suklaarouhe ja kahvi. Sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin kuorrutat browniet. Koristele halutessasi rouhituilla hasselpähkinöillä. Pane jääkaappiin jähmettymään ennen paloittelua.
Vinkki!
Voit käyttää taikinassa myös Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?