Suklaa-tähtianistryffelit

Tähtianis antaa hienostuneen maun näille täyteläisille suklaatryffeleille.

50–60 kpl

PT10M

15 minuuttia + 1 vrk

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g maitosuklaata
250 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
3 tähtianista
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
kaakaojauhetta

Ohjeet

Leivinpaperoi pieni vuoka (20 x 20 cm). Hienonna suklaat.

Kuumenna kerma ja tähtianikset lähes kiehumispisteeseen, ota kattila levyltä ja jätä odottamaan viideksi minuutiksi.

Kuumenna kerma uudelleen lähes kiehumispisteeseen. Ota kattila levyltä ja poista tähtianikset. Sekoita joukkoon sokeri ja hienonnettu suklaa.

Kaada seos vuokaan. Anna jäähtyä hieman. Peitä kelmulla ja pane jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi.

Leikkaa terävällä veitsellä noin 50–60 palaksi ja ripottele pinnalle kaakaojauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.