Ainekset
200 g maitosuklaata
250 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
3 tähtianista
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
kaakaojauhetta
Ohjeet
Leivinpaperoi pieni vuoka (20 x 20 cm). Hienonna suklaat.
Kuumenna kerma ja tähtianikset lähes kiehumispisteeseen, ota kattila levyltä ja jätä odottamaan viideksi minuutiksi.
Kuumenna kerma uudelleen lähes kiehumispisteeseen. Ota kattila levyltä ja poista tähtianikset. Sekoita joukkoon sokeri ja hienonnettu suklaa.
Kaada seos vuokaan. Anna jäähtyä hieman. Peitä kelmulla ja pane jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi.
Leikkaa terävällä veitsellä noin 50–60 palaksi ja ripottele pinnalle kaakaojauhetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.