Suklaa-muscovadotoffee

Suklaakuorrutus kruunaa nämä kermatoffeet, joihin Tumma Muscovadoruokosokeri antaa aromikkaan maun.

noin 40 kpl

40 minuuttia + jähmettyminen

Arviot (30 kpl)

Ainekset

100 g voita
1/2 dl kaakaojauhetta
2 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g tummaa suklaata kuorruttamiseen

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset paitsi suklaa paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 125 °C. Tai tee pallokoe: Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis. Keittoaika on noin 30–40 minuuttia. Keittoaikaan vaikuttaa mm. keittolämpö ja kattilan koko.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Anna jähmettyä ja leikkaa paloiksi.

Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta toffeepalat suklaaseen. Anna jähmettyä ritilällä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.