Suklaa-mokkapannacotta

Helppo ja herkullinen suklaan ja kahvin makuinen kerrospannacotta tuoreilla vadelmilla.

(4–6 annosta)

PT1H

5 tuntia

Arviot (142 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Suklaakerros
2 ½ dl kermaa TAI maitoa
½ dl tummaa kaakaojauhetta
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mokkakerros
2 ½ dl kermaa TAI maitoa
½–1 tl pikakahvijauhetta
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
vadelmia
kaakaojauhetta

Ohjeet

1. Sekoita suklaakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.

2. Kaada liemi tarjottimella oleviin annoskulhoihin, siirrä jääkaappiin ja anna hyytyä pari tuntia.

3. Sekoita mokkakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.

4. Kaada hiukan jäähtynyt seos, esim. lusikan kuperan puolen päältä valuttaen, hyytyneen suklaapannacottan päälle. Hyydytä jääkaapissa vielä pari tuntia tai seuraavaan päivään.

5. Viimeistele annokset vadelmilla ja kevyellä kaakaojauheripotuksella juuri ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!