Ainekset
Suklaakerros
2 ½ dl kermaa TAI maitoa
½ dl tummaa kaakaojauhetta
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mokkakerros
2 ½ dl kermaa TAI maitoa
½–1 tl pikakahvijauhetta
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
vadelmia
kaakaojauhetta
Ohjeet
1. Sekoita suklaakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.
2. Kaada liemi tarjottimella oleviin annoskulhoihin, siirrä jääkaappiin ja anna hyytyä pari tuntia.
3. Sekoita mokkakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.
4. Kaada hiukan jäähtynyt seos, esim. lusikan kuperan puolen päältä valuttaen, hyytyneen suklaapannacottan päälle. Hyydytä jääkaapissa vielä pari tuntia tai seuraavaan päivään.
5. Viimeistele annokset vadelmilla ja kevyellä kaakaojauheripotuksella juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.