Ainekset
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 dl kuohukermaa
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
8 After Eight -makeista
½ tl (2 ½ ml) väkiviinaetikkaa
Ohjeet
1. Sekoita sokeri, siirapit, kerma ja kaakaojauhe paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoitellen keskikovalla lämmöllä 20 minuuttia.
2. Lisää suklaamakeiset ja etikka, sekoita ja keitä vielä 5 minuuttia sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 120–125 °C tai tee pallokoe (kts. ohje alla). Tarvittaessa jatka hetki keittämistä. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun tai kevyesti öljyttyyn vuokaan (noin 15 x 20 cm).
3. Anna jähmettyä ja leikkaa paloiksi.
Vinkki!
Mikäli toffee on hyvin pehmeää, säilytys jääkaapissa auttaa pitämään palat muodossaan. Halutessasi pakkaa palat sellofaaniin tai folioon.
Mikäli et omista makeisten keittoon soveltuvaa lämpömittaria, voit tehdä keittämisen aikana ns. pallokokeen:
Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis.
Säilyvyys jääkaapissa pari viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!