Ainekset
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 dl kuohukermaa
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
8 After Eight -makeista
½ tl (2 ½ ml) väkiviinaetikkaa
Ohjeet
1. Sekoita sokeri, siirapit, kerma ja kaakaojauhe paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoitellen keskikovalla lämmöllä 20 minuuttia.
2. Lisää suklaamakeiset ja etikka, sekoita ja keitä vielä 5 minuuttia sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 120–125 °C tai tee pallokoe (kts. ohje alla). Tarvittaessa jatka hetki keittämistä. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun tai kevyesti öljyttyyn vuokaan (noin 15 x 20 cm).
3. Anna jähmettyä ja leikkaa paloiksi.
Vinkki!
Mikäli toffee on hyvin pehmeää, säilytys jääkaapissa auttaa pitämään palat muodossaan. Halutessasi pakkaa palat sellofaaniin tai folioon.
Mikäli et omista makeisten keittoon soveltuvaa lämpömittaria, voit tehdä keittämisen aikana ns. pallokokeen:
Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis.
Säilyvyys jääkaapissa pari viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.