Ainekset
3 munaa
2 munankeltuaista
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Lisäksi
½ l kuohukermaa
250 g tummaa suklaata
100 g pähkinä- tai mantelirouhetta
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
Ohjeet
Mittaa metalliseen kulhoon tai haudekattilan ylempään kattilaan munat, munankeltuaiset, sokerit ja glukoosisiirappi. Vatkaa vesihauteessa sähkövatkaimella 6–8 minuuttia, kunnes vaahto sakenee. Jäähdytä.
Vaahdota kuohukerma.
Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita sulatettu suklaa, pähkinä- tai mantelirouhe ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste kermavaahdon joukkoon. Yhdistä suklaaseos ja jäähtynyt muna-sokeriseos keskenään ja sekoita, kunnes massa on tasainen.
Laita kulho foliolla suojattuna pakastimeen vähintään kuudeksi tunniksi tai yön yli.
Pyöritä palloiksi ja nauti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!