Ainekset
3 munaa
2 munankeltuaista
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Lisäksi
½ l kuohukermaa
250 g tummaa suklaata
100 g pähkinä- tai mantelirouhetta
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
Ohjeet
Mittaa metalliseen kulhoon tai haudekattilan ylempään kattilaan munat, munankeltuaiset, sokerit ja glukoosisiirappi. Vatkaa vesihauteessa sähkövatkaimella 6–8 minuuttia, kunnes vaahto sakenee. Jäähdytä.
Vaahdota kuohukerma.
Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita sulatettu suklaa, pähkinä- tai mantelirouhe ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste kermavaahdon joukkoon. Yhdistä suklaaseos ja jäähtynyt muna-sokeriseos keskenään ja sekoita, kunnes massa on tasainen.
Laita kulho foliolla suojattuna pakastimeen vähintään kuudeksi tunniksi tai yön yli.
Pyöritä palloiksi ja nauti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.