Ainekset
n. 1 kg porsaankylkeä
Marinadi
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai
Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl kiinalaista soijakastiketta
3 rkl viinietikkaa
3 rkl öljyä
3 rkl vettä
3 rkl aprikoosimarmeladia
1 rkl Colman’s-sinappijauhetta
Coleslaw-salaatti
1 l hienoksi suikaloitua valkokaalia
1 dl majoneesia
1 - 2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1 tl jauhettua inkivääriä
1/2 tl mustapippuria
Ohjeet
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sivele porsaankylki marinadilla ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen grillaamista. Grillaa noin 10 minuuttia molemmin puolin. Jatka grillaamista epäsuoralla lämmöllä noin 50 minuuttia.
Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon valkokaali. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!