Spareribs & coleslaw

Coleslaw eli kaali-majoneesisalaatti sopii ribsien ja muiden grilliruokien kaveriksi.

4 annosta

PT1H

2 ½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

n. 1 kg porsaankylkeä
Marinadi
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai
Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl kiinalaista soijakastiketta
3 rkl viinietikkaa
3 rkl öljyä
3 rkl vettä
3 rkl aprikoosimarmeladia
1 rkl Colman’s-sinappijauhetta
Coleslaw-salaatti
1 l hienoksi suikaloitua valkokaalia
1 dl majoneesia
1 - 2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1 tl jauhettua inkivääriä
1/2 tl mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sivele porsaankylki marinadilla ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen grillaamista. Grillaa noin 10 minuuttia molemmin puolin. Jatka grillaamista epäsuoralla lämmöllä noin 50 minuuttia.

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon valkokaali. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?