Spareribs & coleslaw

4 annosta 2 ½ tuntia
Coleslaw eli kaali-majoneesisalaatti sopii ribsien ja muiden grilliruokien kaveriksi.
Spareribs & coleslaw
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • n. 1 kg porsaankylkeä

Marinadi

  • 3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai
  • Vaaleaa Luomusiirappia
  • 3 rkl kiinalaista soijakastiketta
  • 3 rkl viinietikkaa
  • 3 rkl öljyä
  • 3 rkl vettä
  • 3 rkl aprikoosimarmeladia
  • 1 rkl Colman’s-sinappijauhetta

Coleslaw-salaatti

  • 1 l hienoksi suikaloitua valkokaalia
  • 1 dl majoneesia
  • 1 - 2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • 1/2 tl mustapippuria

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sivele porsaankylki marinadilla ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen grillaamista. Grillaa noin 10 minuuttia molemmin puolin. Jatka grillaamista epäsuoralla lämmöllä noin 50 minuuttia.

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon valkokaali. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Reseptin on laatinut

Dansukker