Spareribs & coleslaw

Coleslaw eli kaali-majoneesisalaatti sopii ribsien ja muiden grilliruokien kaveriksi.

4 annosta

PT1H

2 ½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

n. 1 kg porsaankylkeä
Marinadi
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai
Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl kiinalaista soijakastiketta
3 rkl viinietikkaa
3 rkl öljyä
3 rkl vettä
3 rkl aprikoosimarmeladia
1 rkl Colman’s-sinappijauhetta
Coleslaw-salaatti
1 l hienoksi suikaloitua valkokaalia
1 dl majoneesia
1 - 2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1 tl jauhettua inkivääriä
1/2 tl mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sivele porsaankylki marinadilla ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen grillaamista. Grillaa noin 10 minuuttia molemmin puolin. Jatka grillaamista epäsuoralla lämmöllä noin 50 minuuttia.

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon valkokaali. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!