Ainekset
2 munanvalkuaista
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
n. 700 g Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Pese kädet huolellisesti ennen massan vaivaamista tai käytä kertakäyttöhansikkaita.
Laita valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Lisää joukkoon glukoosisiirappi ja osa tomusokerista. Lisää loput tomusokerista ja vaivaa massa tasaiseksi. Säilytä sokerimassa huoneenlämmössä tiiviisti kelmuun käärittynä mielellään vuorokauden ajan ennen kaulintaa.
Tarvittaessa sokerimassa säilyy viileässä (esim. viileäkaappi tai jääkaapin vihanneslaatikko) tiiviisti kelmuun käärittynä noin viikon ajan.
Vinkki!
Voit maustaa ja värjätä massaa elintarvikearomeilla ja -väreillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.