Skagen katkarapuleipä

Herkullinen katkaraputäyte sopii perinteisen paahtoleivän lisäksi myös esim. ruisnappeihin ja uuniperunoihin.

4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 isoa paahtoleipäviipaletta
200 g ranskankermaa
1 dl majoneesia
lime-pippuria myllystä
200 g katkarapuja valutettuna
1 ruukku tilliä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Leikkaa paahtoleipäviipaleista reunat ja puolita leivät kolmioiksi. Sekoita ranskankerman joukkoon majoneesi ja mausta lime-pippurilla. Sekoita joukkoon valutetut katkaravut (jätä hieman koristeeksi) ja silputtu tilli. Mausta seos ruokokidesokerilla.

Paahda leipäviipaleet halutessasi kuumassa pannussa pienessä öljytilkassa tai ilman öljyä. Jaa leivät kahteen osaan. Laita toisille leiville katkaraputäytettä ja nosta toinen puolikas huolimattomasti kanneksi. Koristele katkaravuilla ja tillillä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?