Skagen katkarapuleipä

Herkullinen katkaraputäyte sopii perinteisen paahtoleivän lisäksi myös esim. ruisnappeihin ja uuniperunoihin.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (11 kpl)

Ainekset

4 isoa paahtoleipäviipaletta
200 g ranskankermaa
1 dl majoneesia
lime-pippuria myllystä
200 g katkarapuja valutettuna
1 ruukku tilliä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Leikkaa paahtoleipäviipaleista reunat ja puolita leivät kolmioiksi. Sekoita ranskankerman joukkoon majoneesi ja mausta lime-pippurilla. Sekoita joukkoon valutetut katkaravut (jätä hieman koristeeksi) ja silputtu tilli. Mausta seos ruokokidesokerilla.

Paahda leipäviipaleet halutessasi kuumassa pannussa pienessä öljytilkassa tai ilman öljyä. Jaa leivät kahteen osaan. Laita toisille leiville katkaraputäytettä ja nosta toinen puolikas huolimattomasti kanneksi. Koristele katkaravuilla ja tillillä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.