Sitruunamarinoidut broilerinkoivet

Sitruunamehussa marinoidut broilerinkoivet grillataan tai paistetaan uunissa.

4 annosta

1 vrk

Arviot (0 kpl)

Ainekset

8–12 broilerin koipireisipalaa
Marinadi
1 hienonnettu sipuli
1 1/2 dl puristettua sitruunamehua
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl rakuunaa
1 tl suolaa

Ohjeet

1. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Anna broilerinpalojen maustua jääkaapissa yön yli.

2. Grillaa noin 15 minuuttia tai paista uunissa 250° noin 20 minuuttia.


 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?