Ainekset
2 kananmunaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl vehnäjauhoja 
1 tl Dansukker Vaniljasokeria 
½ tl leivinjauhetta
50 g voita tai margariinia sulatettuna
1 luomusitruunan kuoriraaste
1 rkl sitruunasta puristettua mehua
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Tarjoiluun
hilloa 
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja lisää puolet seoksesta munavaahtoon. Lisää rasva, sitruunan kuoriraaste ja -mehu ja loput jauhot.
Annostele taikina voideltuun madeleine-vuokaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Irrota vähän jäähtyneet leivokset vuoasta, nauti tuoreina ja tomusokeri-ripoteltuina hillon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
 
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
 
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
 
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
 
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
 
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
 
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
