Ainekset
2 kananmunaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl leivinjauhetta
50 g voita tai margariinia sulatettuna
1 luomusitruunan kuoriraaste
1 rkl sitruunasta puristettua mehua
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Tarjoiluun
hilloa
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja lisää puolet seoksesta munavaahtoon. Lisää rasva, sitruunan kuoriraaste ja -mehu ja loput jauhot.
Annostele taikina voideltuun madeleine-vuokaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Irrota vähän jäähtyneet leivokset vuoasta, nauti tuoreina ja tomusokeri-ripoteltuina hillon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?