Ainekset
Pohja
40 g sulatettua voita
10 digestivekeksiä
1 tl jauhettua kardemummaa
Täyte
3 keltuaista
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 20– 22 %)
3 dl kuohukermaa
1/2 luomusitruunan kuori ja mehu
Makea pesto
1 ruukku basilikaa
1 ruukku lehtipersiljaa
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Koristeluun
paahdettuja pinjansiemeniä, basilikanlehtiä
Ohjeet
1. Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneessa. Painele seos pyöreään irtopohjavuokaan (ø n. 22 cm).
2. Vatkaa keltuaiset ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se juustoseokseen. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella.
4. Kaada täyte vuokaan ja pane pakastimeen vähintään 4 tunniksi.
5. Sekoita peston ainekset tehosekoittimessa. Ota juustokakku huoneenlämpöön 20–30 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele ja tarjoa peston kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!