Ainekset
Pohja
40 g sulatettua voita
10 digestivekeksiä
1 tl jauhettua kardemummaa
Täyte
3 keltuaista
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 20– 22 %)
3 dl kuohukermaa
1/2 luomusitruunan kuori ja mehu
Makea pesto
1 ruukku basilikaa
1 ruukku lehtipersiljaa
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Koristeluun
paahdettuja pinjansiemeniä, basilikanlehtiä
Ohjeet
1. Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneessa. Painele seos pyöreään irtopohjavuokaan (ø n. 22 cm).
2. Vatkaa keltuaiset ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se juustoseokseen. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella.
4. Kaada täyte vuokaan ja pane pakastimeen vähintään 4 tunniksi.
5. Sekoita peston ainekset tehosekoittimessa. Ota juustokakku huoneenlämpöön 20–30 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele ja tarjoa peston kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.