Ainekset
Pohja
40 g sulatettua voita
10 digestivekeksiä
1 tl jauhettua kardemummaa
Täyte
3 keltuaista
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 20– 22 %)
3 dl kuohukermaa
1/2 luomusitruunan kuori ja mehu
Makea pesto
1 ruukku basilikaa
1 ruukku lehtipersiljaa
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Koristeluun
paahdettuja pinjansiemeniä, basilikanlehtiä
Ohjeet
1. Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneessa. Painele seos pyöreään irtopohjavuokaan (ø n. 22 cm).
2. Vatkaa keltuaiset ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se juustoseokseen. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella.
4. Kaada täyte vuokaan ja pane pakastimeen vähintään 4 tunniksi.
5. Sekoita peston ainekset tehosekoittimessa. Ota juustokakku huoneenlämpöön 20–30 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele ja tarjoa peston kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.