Ainekset
700 g mansikoita
300 g raparperia
½ sitruunan mehu
1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Perkaa mansikat ja paloittele halutessasi.
Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Laita mansikat ja raparperit kattilaan ja lisää sitruunan mehu. Kiehauta. Lisää minihillosokeri sekoittaen ja anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin viisi minuuttia. Mausta vaniljasokerilla.
Kuori mahdollisesti pinnalle muodostuva vaahto. Laita puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta. Ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.