Ainekset
700 g mansikoita
300 g raparperia
½ sitruunan mehu
1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Perkaa mansikat ja paloittele halutessasi.
Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Laita mansikat ja raparperit kattilaan ja lisää sitruunan mehu. Kiehauta. Lisää minihillosokeri sekoittaen ja anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin viisi minuuttia. Mausta vaniljasokerilla.
Kuori mahdollisesti pinnalle muodostuva vaahto. Laita puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta. Ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!