Sitruunainen mansikka-minttuhillo

Vartti aikaa? Tee sitruunalla ja mintulla maustettua herkullista mansikkahilloa!

noin 5 dl

PT10M

15 minuuttia + jäähdytys

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 litra mansikoita puhdistettuna
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
3 dl Dansukker Hillosokeria
tuoretta minttua hienonnettuna

Ohjeet

Paloittele isokokoiset mansikat. 

Kuumenna sitruunamehu (½ dl), kuoriraaste ja mansikat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen.

Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää minttu vasta keittämisen loppuvaiheessa. Kuori vaahto pois lusikalla.

Anna hillon jäähtyä 15–30 minuuttia ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!