Vuoan voiteluun
Vuoan jauhottamiseen
Koristeluun
Tarjoiluun
1. Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori ja purista mehu. Raasta valkosuklaa. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon leivinjauhe, vaniljasokeri ja suklaaraaste.
2. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Lisää kuivat aineet, sitruunan kuoriraaste ja mehu.
3. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kahvikakkuvuokaan (1 ½ l). Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 40 min. Kumoa ja jäähdytä.
4. Sekoita tomusokeri ja vesi tasaiseksi seokseksi. Valuta kuorrute kakun päälle ja reunoille.
5. Vatkaa kuohukerma, rahka ja sokeri tasaiseksi. Tarjoa vaahto kakun kanssa.
Vinkki!
Täytä kakun keskusta tuoreilla mansikoilla. Saat perinteiseen kahvikakkuun uutta raikasta ilmettä!
Reseptin on laatinut