Ainekset
100 g voita
1 ¼ dl Dansukker Taloussokeria
1 iso kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kermaa
1 pienen luomusitruunan kuori ja mehu
Kuorrute
100 g voita
100 g Dansukker Tomusokeria
100 g tuorejuustoa
pastaväriä
Ohjeet
1. Vaahdota voi ja sokeri erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmuna joukkoon.
2. Lisää jauhoseos voi-sokerivaahtoon vuorotellen kerman kanssa.
3. Lisää lopuksi sitruunan raastettu kuori ja mehu.
4. Annostele taikinaa lusikalla kuppikakkuvuokiin tai voidellulle (mini)muffinipellille. Täytä vuoat melkein täyteen, niin saat kauniisti kohonneet kuppikakut.
5. Paista 180-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
6. Vaahdota kuorrutteen voi ja tomusokeri. Lisää tuorejuusto ja väri ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki!
Malta vaahdottaa voita ja sokeria riittävän kauan, niin saat kauniisti kohonneet kuppikakut. Kun voi-sokerivaahto on väriltään lähes valkoista, vaahto on valmis.
Vinkki!
Mausta kuorrute halutessasi Dansukker Vaniljasokerilla (2–3 tl).
Pieni Sokeritehdas -resepti
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.