Ainekset
100 g voita
1 ¼ dl Dansukker Taloussokeria
1 iso kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kermaa
1 pienen luomusitruunan kuori ja mehu
Kuorrute
100 g voita
100 g Dansukker Tomusokeria
100 g tuorejuustoa
pastaväriä
Ohjeet
1. Vaahdota voi ja sokeri erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmuna joukkoon.
2. Lisää jauhoseos voi-sokerivaahtoon vuorotellen kerman kanssa.
3. Lisää lopuksi sitruunan raastettu kuori ja mehu.
4. Annostele taikinaa lusikalla kuppikakkuvuokiin tai voidellulle (mini)muffinipellille. Täytä vuoat melkein täyteen, niin saat kauniisti kohonneet kuppikakut.
5. Paista 180-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
6. Vaahdota kuorrutteen voi ja tomusokeri. Lisää tuorejuusto ja väri ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki!
Malta vaahdottaa voita ja sokeria riittävän kauan, niin saat kauniisti kohonneet kuppikakut. Kun voi-sokerivaahto on väriltään lähes valkoista, vaahto on valmis.
Vinkki!
Mausta kuorrute halutessasi Dansukker Vaniljasokerilla (2–3 tl).
Pieni Sokeritehdas -resepti
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.