Sitrussilli

Katso sitrussillin valmistusohje – mausteinen silli sisältää sitruunaa ja limettiä. Silli maistuu leivän päällä sekä joulun, pääsiäisen ja vapun buffetpöydissä.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 limetti

1/2 sitruunan mehu

n. 210 g käyttövalmiita sillifileitä

1/2 dl etikkaa

1,5 dl vettä

1 dl Dansukker Taloussokeria

1 tl kokonaisia mustapippureita

2 tl kokonaisia roseepippureita

2 tl fenkolinsiemeniä

2 rkl hienonnettua ruohosipulia

2 rkl hienonnettua basilikaa

Ohjeet

Leikkaa limetin kuori ja valkoinen osa irti terävällä veitsellä. Irrota lohkot ja laita kulhoon yhdessä sitruunamehun ja paloitellun sillin kera. Peitä kelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa noin vuorokauden.  

Kiehauta etikka, vesi ja sokeri. Lisää mausteet ja jätä jäähtymään.

Siivilöi sillipalat ja limettilohkot liemestä. Laita puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada päälle jäähtynyt mausteliemi.

Sitrussilli säilyy jääkaapissa noin 1–2 viikkoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!