Ainekset
1 limetti
1/2 sitruunan mehu
n. 210 g käyttövalmiita sillifileitä
1/2 dl etikkaa
1,5 dl vettä
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl kokonaisia mustapippureita
2 tl kokonaisia roseepippureita
2 tl fenkolinsiemeniä
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
2 rkl hienonnettua basilikaa
Ohjeet
Leikkaa limetin kuori ja valkoinen osa irti terävällä veitsellä. Irrota lohkot ja laita kulhoon yhdessä sitruunamehun ja paloitellun sillin kera. Peitä kelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa noin vuorokauden.
Kiehauta etikka, vesi ja sokeri. Lisää mausteet ja jätä jäähtymään.
Siivilöi sillipalat ja limettilohkot liemestä. Laita puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada päälle jäähtynyt mausteliemi.
Sitrussilli säilyy jääkaapissa noin 1–2 viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!